Bemutató a Lopari öblökről és A kempingről .....

Lopar körüli Öblökről.....

Szeretnék egy rövid fényképes bemutató adni a Lopar körül fellelhető számtalan kis öbölről, melyek kellemes kirándulási célpontok lehetnek minden nyaralónak. Ha egy kis csendre vágyik, illetve ha nudista, akkor is mindenki megtalálja a számára megfelelő öblöt a félszigeten. Az öblök megközelíthetőek, gyalogosan a város központja felől, illetve kerékpárral is hosszabb erdei ösvényeken keresztül. De a legátfogóbb képet a csónakos kirándulás nyújtja, melyet egy kis csónak bérlésével könnyeden meg tudunk oldani. Mindenesetre csodás öblöket lehet felfedezni afélsziget partjai mentén. Mindenkinek javaslom hogy próbálja ki személyesen. Íme egy kis ízelítő fényképeken keresztül:Lopar belvárosa.....Lopar belvárosLopar belváros

Sanmarino Autós Kemping

Lopar egy félsziget nyúlványon helyezkedik el, mely a térképen jól látható. Ennélfogva a Lopar környéki partszegélyek telis tele vannak öblökkel, melyek alkalmasak fürdésre is. ezen öblök egyik legnagyobbikában helyezkedik el a SnaMarino kemping ahol a lakókocsim is le van telepítve. Szeretnék pár tipikus képet megmutatni ezen oldalon a kempingről, illetve az oldal alján pedig egy fénykép bemutató formájában egy teljes képet nyújtani.

Kempingben Főbejárata

Először a Kemping Bejárata, hogy mindenki könnyedén felismerje hogy megérkezett a Nyaralás helyzsínére !

Kempingben Főbejárata

Kemping hivatalos térképe.....

Azért csatolom a térképet, mert a kemping elég nagy ahoz, hogy az ember elsőre megtaláljon mindent ami neki fontos. Ez egy kis vizuális segítséget ad a tájékozódásban.

Kemping térkép

A kemping kultúrált, rendezett kialakítású, minden egy helyben megtalálható mely a nyugodt nyaraláshoz nélkülözhetetlen. A kemping mellett közvetlenül megtalálható lopár város központja. Az esti szórakozáshoz kirakodó vásár és a gyerekeknek vidámpark is megtalálható. Egy esti séta a part egy teljesen más arcát mutatja meg, a naplementében illetve este sötétedés után. Érdemes a parton végigsétálni és érezni a friss tengeri szellő illatát. Egy kis fénykép bemutatót szeretnék megosztani a félszigeten megtalálható partokról.

kempingKemping sötétben

És legvégül egy kis fényképes bemutató a kempingről:

Vissza a kezdő oldalra ......