Lakókocsi foglalásEzen az oldalon látható egy egyszerű naptár segítségével, hogy milyen a lakókocsi jelenlegi foglaltsága.A foglalás menete a következő:

Ha megtaláltad azt az időpontot ami érdekel, akkor kérlek küld el nekem mint érdeklődés. Ha az időpont még mindig szabad, akkor visszajelzek neked és ha elfogadod akkor lefoglalom neked addig amíg a foglalód meg nem érkezik a számlámra. A foglaló a teljes összeg felét jelenti, melyet 1 héten belül kell elutalnod. Egy hét után, ha nem érkezik meg a foglaló összege, akkor felszabadul a foglalásod, és az időpontot kiadom másnak. A maradék összeget az indulás előtt 2 héttel kell utalnod legkésőbb, amikor a pénz megérkezett akkor visszaküldöm a vouchert, amely egy igazolás a kemping részére, hogy ti jogosan használjátok a lakókocsimat a kempingben. A Voucher segítségével a kemping Recepcióján történő bejelentkezés után, megkapják a lakókocsi kulcsát. A lakókocsi előtt saját foglalt parkoló hely található, ott kell parkolni. Lenn a kempingben már csak az Idegenforgalmi adó 1 Eur/fő/nap költséget kell fizetni a nyaralás végén. Azon felül minden költség benne van a feltüntetett árban.

Lakókocsi foglaltság

Elérhetőség: Gajda Pál------gajdap74@gmail.com---------Tel: 06-30-565-9774 vagy 06-30-385-06-46

Ha Érdekli valamelyik szabad időpont akkor hívjon fel, vagy Írjon egy e-mail-t nekem:Kérlek add meg a neved:Kérlek add meg az e-mail címed:

Kérlek add meg a telefonszámod:

Küldendő levél tárgya:

Írd meg, hogy mit szeretnél megtudni bővebben...


Vissza a kezdő oldalra ......